Nieuwjaarsborrel 2021

Op 14 januari ’21 had de NAV een online nieuwjaarsborrel georganiseerd om informeel in contact te komen met mede-leden. Tijdens deze borrel, georganiseerd door Liesbeth Smit (tevens presentator) en Roelinka Broekhuizen, heeft voorzitter Karin van het Hof kort uiteengezet waar de NAV mee bezig is en haar wensen voor 2021 uitgesproken voor het vakgebied en voor de vereniging: Met elkaar, voor elkaar en door elkaar.

In totaal waren 48 leden aanwezig om met elkaar in teams vragen te beantwoorden zoals: “noem zoveel mogelijk topsongs die over voeding gaan”, “zing een jingle van een voedingsreclame” en “hoeveel calorieën zitten er in een croissant en een oliebol”. We hebben met zijn allen nagedacht over wat je als individueel lid kan doen voor de vereniging (Met elkaar, voor elkaar en door elkaar). Hierin werd met name genoemd om lidmaatschap te promoten binnen eigen organisatie, meer mee te doen in het maatschappelijk debat over gezonde voeding, in de media of op social media en de NAV noemen op het moment dat je naar buiten treedt.

De meeting werd door 94% van de aanwezigen beoordeeld met “leuk! Ik hou van informeel!”, 28% zegt erg te hebben gelachen en 38% zegt vaker te willen komen.

De volgende bijeenkomst is op 5 februari: na de lezing van Philip Calder over Voeding en COVID-19 is weer mogelijkheid om met elkaar na te praten in break-out rooms.