Ir. Marjan Boonzaaijer

Naam: Marjan Boonzaaijer

Werkgever: zelfstandig projectmanager en adviseur voeding & gezondheid

Functie: projectmanager/adviseur voeding & gezondheid

E-mailadres: mboonzaaijer@gmail.com

LinkedIn: Mijn LinkedIn profiel

Expertise:

Allerlei, Beleid, Duurzaamheid, Groente & fruit, Kinderen: Groei en ontwikkeling, Lichaamssamenstelling, Methodiek, Ondervoeding, Ontwikkelingshulp, Overgewicht & obesitas, Preventies, Sociaaleconomische ongelijkheid, Sport, Voedingsgedrag, Voedingsinname / dietary assessment, Voedseleducatie, Volksgezondheid, Ziektes en levensfases

CV: Downloaden

Meer informatie:

 

Wie ben ik?

 

Als voedingskundige heb ik ruime ervaring opgedaan in verschillende (project)management en adviesfuncties binnen maatschappelijke en dienstverlenende organisaties, nationaal en internationaal.

 

 

Wat is mijn drijfveer?

 

Iedereen moet zich optimaal kunnen ontwikkelen, het beste uit het leven kunnen halen en kunnen meedoen in de maatschappij. Elk kind heeft goede voeding nodig om zich zowel fysiek als cognitief goed te ontwikkelen met als resultaat betere studieresultaten en betere kansen op de arbeidsmarkt. Vanuit dit perspectief zijn goede voeding, gezondheid & bewegen de rode draad in mijn leven, zowel professioneel, als privé. Ik draag daarom ook een warm hart toe aan organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van kinderen en maatschappelijke participatie.

 

 

Hoe pak ik dit aan?

 

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Dienstverlening & servicegerichtheid, belangenbehartiging & positionering zijn kernaspecten in mijn werk.

 

 

Wat kan ik u bieden?

 

Ik heb ruime (project)management-ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen maatschappelijke en dienstverlenende organisaties, vaak in ‘nieuwe’ functies en binnen complexe politieke en bestuurlijke omgevingen en samenwerkingsverbanden. Ik ben ondernemend, energiek, praktisch, analytisch en resultaatgericht. Daarnaast flexibel, crisisbestendig, in staat zaken snel te doorgronden en goed overzicht te houden.

 

 

Ik heb specifieke kennis over voeding & gezondheid. Telkens weer ervaar ik dat mijn internationale ervaring op het terrein van voeding, gezondheid & beweging relevant is voor de Nederlandse context en tevens dat de problematiek veel overeenkomsten kent.

 

 

In situaties waar naast inhoudelijke kennis op het gebied van voeding en gezondheid, ook project management en afstemming met interne of externe partijen nodig is, kan ik u ondersteunen. Tijdelijk, interim, projectmatig of voor een aantal uren per week. Bijvoorbeeld in de rol van kwartiermaker, projectleider of beleidsmedewerker.

 

 

Terug naar zoekresultaten of Ga naar de ledenlijst