dr.ir. Manon van Eijsden

Naam: Manon van Eijsden

Werkgever: Buro Vlinder

Functie: eigenaar

E-mailadres: burovlinder@gmail.com

LinkedIn: Mijn LinkedIn profiel

Expertise:

Communicatie, Epidemiologie - observationeel, Food data, Kinderen: Groei en ontwikkeling, Preventies, Statistiek, Voedingsprofielen / Nutrient profiling, Voedseleducatie, Volksgezondheid, Zwangerschap & borstvoeding

Meer informatie:

Ik ben gepromoveerd voedingskundige en epidemioloog (Wageningen Universiteit) en heb in diverse rollen (onderzoek, projectmanagement, communicatie en beleidsadvies) bij diverse organisaties gewerkt, waaronder het Voedingscentrum, de GGD Amsterdam en de GGD Haaglanden. Van 2017 tot 2022 was ik mede-eigenaar van Voedingsjungle, een kennis- en communicatiebureau op het gebied van voeding voor kinderen. Sinds februari 2024 werk ik parttime als adviseur en projectmanager vanuit mijn eigen bedrijf Buro Vlinder.

Belangenverklaring:

1. Inkomen: uit onderneming (Buro Vlinder).

2. Onderzoeksgelden/-middelen: Buro Vlinder doet in opdracht onderzoek voor zowel commerciële als niet-commerciële opdrachtgevers.

3. Betaalde reizen en voordrachten: lezingen, informatieavonden etc. zijn diensten die ik vanuit Buro Vlinder lever, en dus voor wordt betaald. 

4. Bestuurs- en adviesfuncties: geen.

5. Rol in stichtingen: geen.

6. Betaalde en onbetaalde consultancies: Buro Vlinder is een adviesbureau en wordt dus betaald door meerdere commerciële en niet-commerciële opdrachtgevers.

7. Eigenaar bedrijf: zie boven, eigenaar van Buro Vlinder

8. Lidmaatschappen: geen.

9. Overige belangen: geen.

 

Terug naar zoekresultaten of Ga naar de ledenlijst