dr.ir. Manon van Eijsden

Naam: Manon van Eijsden

LinkedIn: Mijn LinkedIn profiel

Expertise:

Communicatie, Epidemiologie - observationeel, Kinderen: Groei en ontwikkeling, Preventies, Statistiek, Voedseleducatie, Volksgezondheid, Zwangerschap & borstvoeding

Meer informatie:

Ik ben voedingskundige en epidemioloog (Wageningen Universiteit). In 2008 promoveerde ik op  de mogelijke rol van voeding in de verklaring van etnische verschillen in geboortegewicht. Ik heb gewerkt bij het World Food Programme, het Voedingscentrum en de GGD Amsterdam. Sinds 2017 ben ik mede-eigenaar van Voedingsjungle, een kennis- en communicatiebureau op het gebied van voeding voor kinderen.

Belangenverklaring:

1. Inkomen: uit onderneming (Voedingsjungle).

2. Onderzoeksgelden/-middelen: Voedingsjungle doet in opdracht onderzoek voor zowel commerciële als niet-commerciële opdrachtgevers.

3. Betaalde reizen en voordrachten: lezingen, informatieavonden etc. zijn een van de diensten die wij als Voedingsjungle leveren en dus voor worden betaald. 

4. Bestuurs- en adviesfuncties: geen.

5. Rol in stichtingen: geen.

6. Betaalde en onbetaalde consultancies: Voedingsjungle is een adviesbureau en wordt dus betaald door meerdere commerciële en niet-commerciële opdrachtgevers.

7. Eigenaar bedrijf: zie boven, mede-eigenaar van Voedingsjungle

8. Lidmaatschappen: geen.

9. Overige belangen: geen.

 

Terug naar zoekresultaten of Ga naar de ledenlijst