Ingekomen bericht Ineke van Dis

Lieve collega’s en relaties,

Wat een hartverwarmend afscheid en wat een mooie herinneringen aan al mijn collega’s intern en extern!

Al in de maand voor mijn pensionering heb ik genoten van diverse activiteiten georganiseerd door Sandra en ons team, zoals een wandeling over de Edese hei, een zeer persoonlijke zoom-pubquiz, en voor de laatste week een doos met kleine cadeautjes om er iedere dag één uit te pakken.

Wie schetst mijn enorme verbazing op de laatste dag! Ik was in de veronderstelling dat ik bij het inleveren van mijn laptop één of twee afscheidsspeeches zou horen en dan weer naar huis zou gaan. Hoewel ik daar natuurlijk zeer op gespitst was, had ik geen enkel signaal opgevangen dat jullie meer in petto hadden.

Aangekomen op de Hartstichting samen met mijn man, trof ik daar ook mijn dochter Jasmijn, Sandra en Floris aan. Nadat Floris een gedicht over ’hoog en vrij vliegen’ aan mij had opgedragen, werden Rob, Jasmijn en ik op pad gestuurd met een rijkelijk gevulde picknickmand en 8 kaartjes met locaties langs de A12 richting onze woonplaats om collega’s te begroeten.

Bij de Hartstichting stonden op gepaste afstand 8 collega’s van verschillende teams op de trap achter de Hartstichting om mij uit te zwaaien. Zo leuk en fijn hen te zien. En langs de A12 ontmoette ik steeds 1 of 2 enthousiaste collega’s thuis (voor de deur) of op parkeerplaatsen. Nietsvermoedend dacht ik dat het nu echt over was. Maar bij aankomst thuis in Ede was de achtertuin kleurrijk versierd en stonden mijn collega’s van het team buiten klaar om samen met ons te toasten op mijn pensionering. Zo verrassend allemaal. De hele dag straalde ik, dat zie je ook op alle foto’s. En ook alle collega’s hadden er veel plezier in, hoewel we elkaar zullen gaan missen.

Graag dank ik jullie allemaal voor het omvangrijke ‘cijfer’boek met heel dierbare afscheids- en dankwoorden, wensen, foto’s en nog veel meer. De herinneringen aan de prettige samenwerking met een ieder zullen altijd blijven en levendig gehouden worden door dit enorm mooie boek.

Het treffende schilderij van één van mijn lievelingsvogels, de goudhaan krijgt een mooie plek in mijn werkkamer en de cadeaucheque gebruiken we in ieder geval voor een fotolijst. En wat een treffende cadeautjes!

Hartelijke groet,
Ineke