Workshop Mediawoordvoering

Het Voedingscentrum organiseert: Workshop mediawoordvoering

Wanneer: dinsdagmiddag 2 juni van 13.30 tot 16.30h

Waar: Voedingscentrum, Eisenhowerlaan 108 in Den Haag

Doelgroep: NAV leden die handvatten kunnen gebruiken om zich in de media te uiten. Deze workshop is minder geschikt voor mensen die al een mediatraining hebben gehad.

Woordvoerders en kennisspecialisten van het Voedingscentrum zullen in deze mediaworkshop geïnteresseerde NAV-leden inleiden in het medialandschap.

Roy van der Ploeg zal de beginselen van mediawoordvoering met een aantal basistips & tricks behandelen. Ook het ontwijken van een aantal bekende valkuilen en het maken van afspraken met journalisten zal aan bod komen.

Tevens zullen Gerda Feunekes, Corn├ę van Dooren, Astrid Postma-Smeets van het Voedingscentrum en Stephan Peters (oud-manager Kennis Voedingscentrum, nu werkzaam bij NZO) aanwezig zijn om hun media-ervaringen te delen.

Verder is er ruimschoots tijd om jullie vragen en ervaringen te behandelen.

Ben je nieuwsgierig? Wil je beter uitgerust worden om je als voedingswetenschapper in de media te kunnen uiten? Meld je voor 15 mei aan!

Er kunnen maximaal 30 mensen meedoen. We vragen jullie daarom om een motivatie mee te sturen. Ook zal de workshop grotendeels bouwen op jullie vragen en ervaringen. Geef dus bij je aanmelding aan:

  • Waarom wil je deelnemen aan deze workshop?
  • Heb je zelf knelpunten ondervonden in eerdere perscontacten en interviews?
  • Over welke onderwerpen zou je graag tijdens deze workshop meer horen?

Indien er teveel aanmeldingen zijn, zal de Commissie Externe Communicatie op grond van de motivatie 30 mensen uitnodigen deel te nemen.

Schrijf je in door een email te sturen naar info@voedingsacademie.nl

Date: 02-06-2015 - 02-06-2015
Time: 13:30 - 16:30
Location: Voedingscentrum
Address: Eisenhowerlaan 108
City: Den Haag
Country: Netherlands
Location URL: