Workshop Mediawoordvoering 2019

Het Voedingscentrum organiseert voor de 5e keer: Workshop mediawoordvoering

In de huidige multimedia wereld is het best lastig om als (voedings-)wetenschapper goed in te spelen op vaak lastige vragen. In deze wereld lijkt iedereen deskundig en is het vertrouwen in de wetenschap vaak niet vanzelfsprekend. Hoe kan je hier het beste mee omgaan? Wat kan je het beste wel en niet doen? Welke rol speelt de (social) media? Dit en nog meer kan worden besproken tijdens de vierde workshop mediawoordvoering die de NAV organiseert met het Voedingscentrum.

Wanneer: woensdagmiddag 5 juni van 13.30 tot 16.30h

Waar: Voedingscentrum, Bezuidenhoutseweg 105 in Den Haag

Doelgroep: NAV leden die handvatten kunnen gebruiken om zich in de media te uiten. AIO’s die door NAV-leden worden begeleid mogen ook worden aangemeld door hun begeleider.

Woordvoerders en kennisspecialisten van het Voedingscentrum zullen in deze mediaworkshop geïnteresseerde NAV-leden inleiden in het medialandschap.

Astrid Postma zal de beginselen van mediawoordvoering met een aantal basistips & tricks behandelen. Ook het ontwijken van een aantal bekende valkuilen en het maken van afspraken met journalisten zal aan bod komen.

Verder is er ruimschoots tijd om jullie vragen en ervaringen te behandelen.

Ben je nieuwsgierig? Wil je beter uitgerust worden om je als voedingswetenschapper in de media te kunnen uiten? Meld je voor 27 mei aan!

Er kunnen maximaal 30 mensen meedoen. De workshop zal grotendeels bouwen op jullie vragen en ervaringen. Geef daarom bij je aanmelding aan:

  • Heb je zelf knelpunten ondervonden in eerdere perscontacten en interviews?
  • Over welke onderwerpen zou je graag tijdens deze workshop meer horen?

Schrijf je in door een email te sturen naar info@voedingsacademie.nl

Date: 05-06-2019 - 05-06-2019
Time: 05:30 - 08:30
Location: Voedingscentrum
Address: Bezuidenhoutseweg 105
City: 2594 AC Den Haag
Country: Netherlands
Location URL: http://www.voedingscentrum.nl/nl/service/over-ons/contact.aspx