Congres eiwit en spiermassa
Sporters, ouderen en mensen met diabetes hebben, ieder om een andere reden, baat bij een goede spiermassa. Onderzoek richt zich op eiwitkwaliteit, -kwantiteit en moment van consumptie in relatie tot spieropbouw en spierbehoud. Maar ook de invloed van plantaardige en dierlijke eiwitten op de micronutriëntenvoorziening en het ecosysteem speelt een rol bij de optimale keuze. Het VOEDINGNL congres Eiwit en spiermassa geeft de meest recente inzichten en bespreekt de consequenties voor de praktijk.
Posters en de PosterPitch bieden een podium om andere voedingsprofessionals te informeren en inspireren.
De Young Professional Award 2019 (YPA19) zet jong, prikkelend talent in het zonnetje.
VOEDINGNL combineert wetenschap en praktijk en daagt uit om de discussie met elkaar aan te gaan. Het congres is voor iedereen die professioneel betrokken is bij voeding, ziekte en gezondheid. Zoals wetenschappers, (para)medici, voedingsvoorlichters, beleidsmakers en marketeers.
Meer informatie en registreren op voedingnl.nl.
Initiatiefnemers
Het congres is een gezamenlijk initiatief van vijf organisaties op het gebied van voeding en gezondheid
- Alliantie Voeding in de Zorg (AVZ)
- Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)
- Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen (NAV)
- Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
- NVVL Network For Food Experts (NVVL)
00:00 - 00:00
Jaarbeurs Utrecht
Utrecht
Netherlands