Online netwerkbijeenkomst november 2022

NAV Netwerkmeeting

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting op 16 november?

Wist je dat er ook voedingsonderzoek wordt gedaan in Nijmegen, bij het Radboud UMC? Wij waren nieuwsgierig, en hebben daarom Yvonne Willemsen uitgenodigd voor een gesprek.

Yvonne Willemsen is promovenda aan het Radboud UMC in Nijmegen en doet onderzoek naar het verband tussen voeding (in het vroege leven), darmbacteriën en gedrag. Middels het verzamelen van biologisch materiaal en het afnemen van vragenlijsten en gedragstaken worden de onderzoeksvragen beantwoord. Dit onderzoek is uitgevoerd in 2 longitudinale cohorten die zijn opgezet door het Developmental Psychobiology lab.

We gaan, naast een kort interview met een NAV lid, weer als vanouds in breakout rooms uiteen om nieuwe collega’s te leren kennen en bij te praten met goede bekenden. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen. Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op woensdag 16 november 16.00-17.00h via Zoom. Borrel je met ons mee? Vergeet niet je eigen (gezonde) drankjes mee te nemen! Je kunt inloggen vanaf 15.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 16-11-2022 - 16-11-2022
Time: 16:00 - 17:00
Location: Online (Zoom)
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: