Online netwerkbijeenkomst november 2021

NAV Netwerkmeeting

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting?

Tijdens deze netwerkmeeting gaan we, naast de breakout rooms, ook in gesprek met Corné van Dooren die werkt bij het WNF. Wat doet een voedingswetenschapper zoal bij het Wereldnatuur fonds? En welke leuke publieke acties staan er te gebeuren?

Leer tijdens de breakout rooms nieuwe collega’s kennen en praat bij met goede bekenden. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen. Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op dinsdag 9 november van 16.00-17.00h via Zoom. Borrel je met ons mee? Vergeet niet je eigen (gezonde) drankjes mee te nemen! Je kunt inloggen vanaf 15.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 09-11-2021 - 09-11-2021
Time: 16:00 - 17:00
Location: Zoom
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: