Online netwerkbijeenkomst mei 2021

NAV Netwerkmeeting met mini-workshop: Hoe presenteer je professioneel in Zoom?

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting? Leer nieuwe collega’s kennen en praat bij met goede bekenden. Na het succes van de vorige keer doen we weer een mini-workshop van Liesbeth Smit: Hoe presenteer je professioneel in Zoom. Leer hoe je nooit meer het verkeerde scherm deelt, wat je kan doen voor betere verlichting en geluid, hoe je de meest voorkomende blunders voorkomt en hoe je voor interactie zorgt in je presentatie. Deel jouw verhaal, tips en blunders. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen.

Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op woensdag 12 mei van 16.00-17.00h via Zoom. Borrel je met ons mee? Vergeet niet je eigen (gezonde) drankjes mee te nemen! Je kunt inloggen vanaf 15.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 12-05-2021 - 12-05-2021
Time: 16:00 - 17:00
Location: Zoom
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: