Online netwerkbijeenkomst maart 2023

NAV Netwerkmeeting – Workshop “Boost je brein power en mindset !”

Voor deze netwerkbijeenkomst zal Gertie Verreck  de online Miniworkshop: “Boost je brein power en mindset” geven.  

Zoals neuropsychiater Theo Compernolle zegt: “ Ons belangrijkste instrument om productief, gelukkig en gezond te zijn, is ons brein. Het probleem is alleen dat maar weinig mensen rekening houden met de gebruiksaanwijzing ervan.” En juist daar brengt deze workshop verandering in. We merken steeds vaker dat werk en het continu op ‘aan’ staan veel van ons vraagt, het is daarom belangrijk dat je je brein leert ‘managen’. Tijdens deze workshop krijg je tips aangereikt waardoor je beter in balans blijft, je aandacht beter kunt richten en zorgt voor een goede workflow.   

Kortom: Gertie geeft je een inkijkje in je brein en concrete handvatten om deze breinkennis toe te passen in je dagelijkse werk en praktijk.

Thema’s die tijdens de workshop aan bod komen:  

  • De gebruiksaanwijzing van jouw brein; met enkele prikkelende vragen krijg je inzicht op de basis voor jouw huidige kijk (breinbril) op bijvoorbeeld de eigen (duurzame) inzetbaarheid en de ontwikkelingsmogelijkheden, maar ook op de samenwerking met collega’s. Je krijgt tips hoe een ‘frisse breinbril’ op te zetten om te kijken naar ontwikkelmogelijkheden en eventuele kansen in samenwerking.
  • Je kijkt met je ogen, maar je ziet met je brein. Je krijgt tips om je aandacht bewuster te richten, om beter aandacht vast te kunnen houden en om te zorgen dat je weer met een fris brein aan een nieuwe taak kunt beginnen. 
  • Concrete breinhandvaten die meer rendement en energie kunnen brengen. Je krijgt tips in online werken, hoe vaak en wanneer schakeltijd te nemen en te werken met micropauzes. Het  komt allemaal in een notendop voorbij!

De workshop duurt 45 minuten, tussentijds wordt gebruik gemaakt van break-out rooms zodat deelnemers met elkaar kunnen sparren over de wijze waarop je tips toe kan passen in je  eigen werk en dagelijkse praktijk.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Tegelijkertijd is dit de  kans om nieuwe en bekende collega’s beter te leren kennen. Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit  een extra leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken. Moedig ook vooral andere NAV leden uit om mee te komen.  

Voor deze netwerkbijeenkomst dien je je op te geven door een mail te sturen aan info@voedingsacademie.nl. Tot dan!

Agenda invite NAV netwerkmeeting 29mrt

Date: 29-03-2023 - 29-03-2023
Time: 13:00 - 14:00
Location: Online (Zoom)
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: