Online netwerkbijeenkomst juni 2022

NAV Netwerkmeeting

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting?

Tijdens deze netwerkmeeting gaan we, naast de breakout rooms, ook in gesprek met Prof. Hinke Haisma, Professor Child Nutrition and Population Health, Rijksuniversiteit Groningen.

Hinke’s onderzoekslijn richt zich op de invloed van het gebruik van hulpbronnen op ongelijkheden in de gezondheid en voeding van kinderen. Met een achtergrond in humane voeding en een PhD in de medische wetenschappen en een verdere opleiding in de sociale wetenschappen, is haar werk interdisciplinair van aard en wordt gedreven door de link tussen biologische en demografische wetenschappen: ze combineert de biologische en sociale context van voedingsgedrag van zuigelingen en kinderen in relatie tot gezondheidsresultaten.

Leer tijdens de breakout rooms nieuwe collega’s kennen en praat bij met goede bekenden. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen. Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op woensdag 22 juni van 16.00-17.00h via Zoom. Borrel je met ons mee? Vergeet niet je eigen (gezonde) drankjes mee te nemen! Je kunt inloggen vanaf 15.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 22-06-2022 - 22-06-2022
Time: 16:00 - 17:00
Location: Online (Zoom)
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: