Online netwerkbijeenkomst februari 2023

NAV Netwerkmeeting

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting op dinsdag 14 februari?

Deze keer hebben we Susanne Leij als gast. Susanne gaat Roelinka de komende tijd vervangen, maar wie is zij en wat heeft zij allemaal gedaan als voedingswetenschapper? Naast haar baan bij Numico Research en Organon, heeft zij jaren bij de HAN gewerkt en is ze nu wetenschapsadviseur bij het Diakonessenhuis in Utrecht én is ze ZZPer.

We gaan, naast een kort interview met een NAV lid, weer als vanouds in breakout rooms uiteen om nieuwe collega’s te leren kennen en bij te praten met goede bekenden. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen. Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op dinsdag 14 februari 16.00-17.00h via Zoom.  Je kunt inloggen vanaf 15.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 14-02-2023 - 14-02-2023
Time: 16:00 - 17:00
Location: Online (Zoom)
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: