Online netwerkbijeenkomst december 2022

NAV Netwerkmeeting

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting op 8 december?

Deze keer hebben we Vincent van Buul gevraagd wat meer over zichzelf te vertellen. Vincent werkt bij DSM in Zwitserland. Wat doet een voedingswetenschapper zoal bij een bedrijf als DSM? Welke invloed heeft hij en welke taken?

We gaan, naast een kort interview met een NAV lid, weer als vanouds in breakout rooms uiteen om nieuwe collega’s te leren kennen en bij te praten met goede bekenden. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen. Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale LUNCH netwerkbijeenkomst op donderdag 8 december 12.00-13.00h via Zoom. Eet je met ons mee? Vergeet niet je eigen (gezonde) lunch mee te nemen! Je kunt inloggen vanaf 11.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 08-12-2022 - 08-12-2022
Time: 12:00 - 13:00
Location:
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: