Online Netwerkbijeenkomst april 2021

NAV Netwerkmeeting met mini-workshop onderzoeksresultaten delen op sociale media.

Ben jij er weer bij komende netwerkmeeting? Leer nieuwe collega’s kennen en praat bij met goede bekenden. Dit keer starten we met een mini-workshop van Liesbeth Smit: Onderzoeksresultaten op sociale media delen voor meer impact. Leer hoe je spannendere berichten kunt schrijven dan “Lees hier mijn nieuwe publicatie” en zorg dat mensen daadwerkelijk iets leren van jouw onderzoek! Met leuke voorbeelden en een discussie over best-practices. Natuurlijk hebben we ook genoeg tijd om echt te netwerken, en is er zoals altijd de mogelijkheid om jouw nieuwtje te pluggen.

Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een een leuke, informele en makkelijke manier om mensen te ontmoeten en te spreken.

We nodigen iedereen bovendien uit om een NAV-lid mee te nemen/ uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op woensdag 7 april van 19.00-20.00h via Zoom. Borrel je met ons mee? Vergeet niet je eigen (gezonde) drankjes mee te nemen! Je kunt inloggen vanaf 18.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren.

Date: 07-04-2021 - 07-04-2021
Time: 19:00 - 20:00
Location: Zoom
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: