NAV op locatie – VU – 26 april 2012

DE GEZONDE KEUZE – WAT WEET DE VU & WAT (W)EET U?

De Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen heeft op donderdag 26 april de allereerste NAV op locatie georganiseerd: een interactieve middag die zich richt op de invloed van prijs, logo’s en Voedselbanken op voedselkeuzes. Verschillende onderzoekers van de Vrije Universiteit in Amsterdam hebben de aanwezigen een kijkje in de VU-keuken gegeven.

NAV op locatie is een extra NAV activiteit voor leden en geïnteresseerden, georganiseerd op een locatie waar NAV-leden werken en potentiële nieuwe leden komen. Het biedt naast een interessante netwerkmiddag de mogelijkheid om toekomstige leden bekend te maken met de NAV en aanmelding als nieuw lid laagdrempeliger te maken.

Genodigden voor deze middag waren uw collega NAV-leden met vergelijkbare opleidingen, maar werkzaam in zeer verschillende werkvelden. Ook waren aankomende voedingswetenschappers van de voedingsopleidingen in Nederland uitgenodigd.

De volgende sprekers hebben het woord gekregen:

  • Prof. Jaap Seidell – Welkom
  • Dr. Ingrid Steenhuis – Zijn de druiven z(d)uur? De rol van prijs in voedingskeuze
  • Ir. Ellis Vyth – Ik Kies Bewust logo: gezondere keuze of marketing stunt?!
  • Ir. Judith Neter – Wat heeft een Voedselbankcliënt te kiezen?

Na afloop was er ruim tijd voor vragen en discussie onder leiding van discussieleider Marianne Geleijnse, voorzitter van de NAV.

De middag vond plaats aan de Vrije Universiteit Amsterdam op donderdag 26 april 2012 met aansluitend een netwerkborrel. Er waren 82 mensen aanwezig!

Hartelijke groet,

Marianne Geleijnse, Jaap Seidell en Coosje Dijkstra

 

Date: 26-04-2012 - 26-04-2012
Time: 00:00 - 17:00
Location: Vrije Universiteit Amsterdam
Address: City: Amsterdam
Country: Netherlands
Location URL: