Lustrumsymposium 2023

Hoe versnellen we samen de transitie naar duurzame en gezonde voeding? Denk en doe mee!

Om ons 20-jarige jubileum te vieren, organiseren we een uniek en interactief Lustrum Symposium op dinsdagmiddag 14 maart 2023 in Leiden. Het doel van dit speciale symposium is om elkaar nieuw perspectief te geven op samenwerken om duurzame en gezonde voeding te stimuleren. We willen alle NAV leden van harte uitnodigen om ook mee te denken over de toekomst van ons eten. Deelname is gratis voor alle NAV leden. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Keynote Professor Derk Loorbach
De middag wordt geopend met een keynote door professor Derk Loorbach. Loorbach is directeur van het onderzoeksinstituut DRIFT en hoogleraar sociaal-economische transities aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In een inspirerend college zal hij ons meenemen in zijn visie op een nieuwe manier van governance voor duurzame ontwikkeling. Hij heeft meer dan honderd publicaties op zijn naam staan en is als actie-onderzoeker betrokken bij vele transitie-processen in de bestuurs- en zakenwereld, het publieke domein en in de wetenschap. Zijn transitie-inzichten uit deze domeinen ook te gebruiken voor de voedingstransitie? Discussieer mee!

Interactief programma waarin jouw idee├źn centraal staan
Na de inspirerende keynote door professor Derk Loorbach, is er een interactief programma dat door een dagvoorzitter in goede banen wordt geleid. We zullen in kleine groepjes brainstormen over hoe we beter samen kunnen werken, hoe de toekomst er uit ziet met betrekking tot onze voeding en welke prioriteiten gesteld moeten worden. Dit zullen we daarna plenair terugkoppelen. Daarnaast is er ruim tijd voor informele interactie in een aansluitende borrel.

We hopen jullie, na een paar jaar van veel Teams, Zoom en Webex bijeenkomsten, 14 maart te zien voor ons Lustrum Symposium. Schrijf je in!

Praktische punten
Locatie: TNO Locatie Leiden (Sylviusweg 71, 2333BE Leiden; loopafstand van Leiden CS).
Tijd: Van 14.00 uur tot 18.00 uur; aansluitend een borrel tot 19.00 uur.
Aanmelden: Meld je aan uiterlijk maandag 27 februari 2023 door een email te sturen naar Susanne

Date: 14-03-2023
Time: 14:00
Location: Leiden (TNO)
Address: Sylviusweg 71
City: Leiden
Country: Netherlands
Location URL: https://www.tno.nl/nl/over-tno/contact/locaties/leiden-sylviusweg/