Jong-NAV Netwerkmeeting – Hoe netwerk je jezelf door je carrière heen?

Jong-NAV Netwerkmeeting – Hoe netwerk je jezelf door je carrière heen?

Een netwerkmeeting speciaal bedoeld voor jonge NAV-leden: binnen deze meeting staat centraal hoe belangrijk netwerken is in het verloop van je carrière en hoe je als jonge voedingswetenschapper een netwerk op kunt bouwen en toepassen.

Tijdens deze sessie gaan we informeel in gesprek met Trudy Voortman (35 jaar), universitair hoofddocent bij Erasmus MC en Wageningen UR, over hoe haar loopbaan tot nu toe is verlopen en welke rol netwerken daarbij speelt. Misschien heb jij ook wel vragen voor haar of mede-voedingswetenschappers?

Na het gesprek met Trudy is er de gelegenheid met elkaar te netwerken. Wie werken er allemaal als voedingswetenschapper en waar werken zij?

Ben je pas net lid, of een jong NAV lid? Dan is dit een leuke, informele en makkelijke manier om mede-voedingswetenschappers te ontmoeten en te spreken. We nodigen iedereen bovendien uit om een jong NAV-lid mee te nemen of uit te nodigen. Wie heb jij al een tijd niet gesproken? Welk NAV lid is nog niet vaak geweest en vindt het misschien wel lastig om alleen te komen?

Daarom organiseren we een digitale netwerkbijeenkomst op dinsdag 22 juni van 17.00-18.00h via Zoom. Borrel je met ons mee? Je kunt inloggen vanaf 16.45 uur.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn alleen voor NAV-leden. Het is niet nodig om je vooraf te registreren. De inloggegevens worden de week voor 22 juni opgestuurd.

Date: 22-06-2021 - 22-06-2021
Time: 17:00 - 18:00
Location: Online (Zoom)
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: