Jong NAV meets ENLP: Nutritional Leadership Workshop – Integriteit

Jong NAV meets ENLP: Nutritional Leadership Workshop – Integriteit

Jong NAV & de ENLP NL Local Circle nodigen alle jonge voedingsprofessionals uit voor de Nutritional Leadership Workshop over integriteit. Deze workshop vindt plaats op maandag 9 mei in Wageningen.

Waarom & wat?
Ethisch en integer handelen vormen een belangrijke basis voor het werk dat we doen als (jonge) professionals in voeding. Alleen kunnen idealen en belangen hier nog wel eens – gemerkt én ongemerkt – invloed uitoefenen. Tijdens deze workshop willen we je handvatten geven om in je dagelijkse werk om te gaan met vragen rondom integriteit. Onder leiding van Dr. Astrid Mars en Prof. dr. Marianne Geleijnse gaan we in gesprek over (wetenschappelijke) integriteit. We bespreken casussen van professionals die bij de overheid, in de industrie of in de wetenschap werken. Deze middag is een bron van inspiratie om je bewust te maken van integriteitsvraagstukken en om vervolgens gemakkelijker het gesprek met elkaar aan te gaan hierover. De workshop dient als inspiratie voor de ontwikkeling van leidinggevende kwaliteiten van jonge voedingsprofessionals. Daarnaast is dit een ideale gelegenheid om in contact te komen met andere professionals werkzaam op het gebied van voeding.

Wanneer:
Maandag 9 mei 2022

  • 13.30 – 14.00: inloop
  • 14.00 – 17u00: workshop
  • 17.00 – 18.00: afsluitende borrel

Kosten: Voor NAV-leden en ENLP-alumni kost deelname €15, niet-leden betalen €25 per persoon.
Waar: Wageningen. Details over de locatie volgt na opgave.
Voor wie: Alle geïnteresseerde (jonge) professionals in voeding zijn welkom.
Hoe: Schrijf je uiterlijk 22 april in via deze link https://forms.gle/xojwx3onu98GuYNM6. Na inschrijving krijg je meer informatie over de betaling en de exacte locatie. Je inschrijving is compleet na de overboeking. Houd er rekening mee dat de inschrijfkosten niet worden teruggestort bij eventuele afmelding na 2 mei.

Meer informatie: Neem voor meer informatie contact op met Vera Wesselink (vera.wesselink@wur.nl) of Alie de Boer (a.deboer@maastrichtuniversity.nl).

Date: 09-05-2022 - 09-05-2022
Time: 13:30 - 18:00
Location: Wageningen
Address: City: Country: Netherlands
Location URL: